Skip to main content
Jobs

Host & facilitair medewerker

Let's GO!

Postlounge is per direct op zoek naar een enthousiaste, gastvrije collega met passie voor high-end service! Als hostess bij Postlounge bied je een warm welkom aan gasten en bied je excellente service. Dit met mede om de bezoekers een unieke en onvergetelijke belevenis te bieden. Als ambassadeur van Postlounge heb je continue oog voor omgeving en detail. Daarnaast weet je overal proactief op in te spelen. Omdat onze volle focus is gericht op service, zul je taken hebben als het schenken van koffietjes en theetjes, het bereiden van een gezonde lunch en zorg jij ervoor dat er een vrolijke taart klaar staat bij verjaardagen.

Onze klanten werken vaak met stressvolle deadlines. Jij bent daarom cruciaal om het (post)lounge gevoel te creëeren. We hebben een creatieve werkomgeving gecreëerd voor onze klanten en jij zorgt ervoor dat alles er altijd opgeruimd en schoon erbij staat. Er ontgaat jou niks als het gaat om het onderhoud en aanzien van het pand. Daarbij houd je toezicht op de schoonmaakwerkzaamheden en stuur je de schoonmakers aan daar waar nodig.

Je taken bestaan uit:

 • Ontvangen van gasten
 • Verzorgen van lunchfaciliteiten
 • Verspreiden van ingekomen post en pakketten
 • Het up-to-date houden van het kantoor/lunchvoorraad
 • Onderhouden van de planten
 • Ondersteunende rol bij (kleine)evenementen/borrels & verjaardagen
 • Attenties naar klanten/collega’s
 • Aansturen van schoonmaak werkzaamheden

Wat zoeken wij?

Als je aan Postlounge denkt, dan denkt men aan jou!
Je bent het gezicht die iedereen het liefste ziet bij Postlounge. Je bent oprecht geïnteresseerd in alle gasten, je houdt er van om mensen in de watten te leggen en af en toe een praatje te maken. Overal waar je komt tover je met gemak een glimlach op ieders gezicht.

 

 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je hebt een passie voor het creëren van de beste werkplek en voor het geven van de beste Postlounge Experience en customer journey
 • Zelfstandig kunnen werken en goed kunnen functioneren in een team waarin direct wordt gecommuniceerd
 • Organiseren, structureren en (ont)zorgen zitten in jouw DNA
 • Open en enthousiaste houding
 • Je bent nauwkeurig in je werk en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie

Wat bieden wij?

 • Een gepassioneerd jong team waar je mee samenwerkt
 • Mooie locatie in een professioneel omgeving
 • Onbeperkt koffie en thee
 • We bieden een lekkere en gezonde lunch
 • Soort dienstverband: Fulltime
 • Contractduur 1-12 maanden
 • Rooster: ma-vr 0700 t/m 15:00

Solliciteren?

Geef Frya een bel!