Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

9 January 2023

Tough As Nails

Tough As Nails

12 May 2022

Kustwacht Caribisch Nederland

Kustwacht Caribisch Nederland

In de reality-serie Kustwacht Caribisch Nederland gaan we mee op missie met de Kustwacht van Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten. Dagelijks voeren zij indrukwekkende operaties uit, van het redden van toeristen in nood tot het onderscheppen van drugstransporten op zee en het opvangen van ongedocumenteerde immigranten. Dit belangrijke en ook gevaarlijke werk wordt gedaan door een team van betrokken professionals, die met behulp van schepen en helikopters garant staan voor de veiligheid in de Caribische zee.

Down the road

Down the road

Gordon maakt in ‘Down the Road’ samen met zeven jongeren met het syndroom van down een roadtrip. Tijdens deze reis, die kriskras door Nederland gaat, beleeft de groep uitdagende momenten. Ze vliegen in een helikopter, gaan werken op een boerderij en worden regelmatig uitgedaagd hun grenzen te verleggen. Natuurlijk worden er vriendschappen voor het leven gesloten.

Ewout

Ewout

Presentator Ewout Genemans duikt in diverse actuele thema's en sociale arena's. Zo duikt hij in de wereld van de begrafenis business, reist hij af naar Dubai om de extreme luxe te ervaren en onderzoekt hij in Los Angeles of de porno industrie wel echt zo glamorous is.

Polder Mocros

Polder Mocros

You can take the Moroccan out of the Netherlands, but can you take the Netherlands out of the Moroccan? Six young outspoken and totally different Moroccan Dutch people are confronted with that question in their parents' homeland. A search for their own identity.

The Roast

The Roast

The Roast, het programma van de zender Comedy Central waarin bekende Nederlanders worden afgebrand door verschillende collega's en vrienden.

Klein maar fijn

Klein maar fijn

9 May 2022

TV Kantine

TV Kantine

9 March 2022

Pak de macht

Pak de macht

9 March 2022